• Ώρες Λειτουργίας

  Πότε θα μας βρείτε!X

  ΤΡΙΤΗ20:15 - 21:30

  ΤΕΤΑΡΤΗ*20:00 - 21:15

  ΠΕΜΠΤΗ20:15 - 21:30

  * Τάι Τσι σε άλλο χώρο

 • 6934-921282
 • Επικοινωνία

  Πού θα μας βρείτε!X

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗKarate Shotokan - Α.Γ.Σ. ΜΕΓΑΣ
  Χίου 47Α
  153 43 - Αγ. Παρασκευή

  info@aikidojutaidokan.gr

  Αποστολή του μηνύματός σας. Παρακαλώ περιμένετε...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

 • English

Ο εκπαιδευτής

Λίγα λόγια για αυτόν που ευθύνεται για όλο αυτό..

Ο Αντώνης Γκογκορώσης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.

Την περίοδο 1991-96 ασχολήθηκε με τον Κλασσικό Αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έχοντας αρκετές διακρίσεις.

Το 1998 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στο σώμα Ειδικών Δυνάμεων και το 2002 αποφοίτησε από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Νίκαιας με την ειδικότητα Ιατρικές Συσκευές Ακτινοθεραπείας.

Επαγγελματικά έχει απασχοληθεί για πολλά χρόνια ως υπάλληλος σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα, μερικές εκ των οποίων, πολυεθνικές.

Το 2003 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες, ερχόμενος σε επαφή με το Tai Chi Chuan, στο οποίο εξασκήθηκε επισταμένα υπό την επίβλεψη του Γιώργου Παυλίδη και υπό την αιγίδα του Grandmaster Chen Xiao Wang, επίσημου αρχηγού 19ης γενεάς της οικογενείας Chen.

Είναι ασκούμενος στο Aikido από το 2006, έχοντας ως πρώτους του δασκάλους τον Αλεβίζο Αλεβίζο και την Αγγελική Μαντά, στο Mushindokan Aikido Dojo της Μεταμόρφωσης.

Το ενδιαφέρον του για την τέχνη εστιάζεται στην εμβάθυνση της έννοιας του “Ζωογόνου Ξίφους”, δηλαδή του ξίφους που δίνει ζωή, σε αντίθεση με την έννοια του όπλου που αφαιρεί την ζωή.

Πρόσφατα επεξεργάζεται μιά νέα προσέγγιση του Δρόμου, το Αïκίντο της Προσοχής, όπως ο ίδιος το ονομάζει, η οποία δίνει σημασία σε πιο εσωτερικές πτυχές της τέχνης, προσανατολισμένες στην ανάπτυξη της Συνείδησης.

Μελετά αδιάλειπτα παραδόσεις αυτογνωσίας όπως τον Τέταρτο Δρόμο και το Hua Yen, προσπαθώντας να εφαρμόζει τις αρχές τους.

Η κινηματογραφική μουσική είναι το άκουσμα που προτιμά, αγαπημένος του ήρωας κόμικ είναι ο Captain America και εμπνέεται από την φιλοσοφία του Star Wars..

Ζει στην Αγία Παρασκευή και παράλληλα με το Aikido και το Tai Chi, εκπαιδεύεται να απολαμβάνει την φροντίδα του σπιτιού και του κήπου του που μοιράζεται με αγαπημένους του ανθρώπους, με τον γάτο τους τον Φως και το σκυλούδι τους τον Φάτσα!

Σήμερα κατέχει την Μαύρη Ζώνη με τον βαθμό του 3ου Dan Aikikai.

 

 

COPYRIGHT ©AiKiDoJuTaiDoKan 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY Jutaidokan youtube facebook