• Ώρες Λειτουργίας

  Πότε θα μας βρείτε!X

  ΤΡΙΤΗ20:15 - 21:30

  ΠΕΜΠΤΗ20:15 - 21:30

 • 6934-921282
 • Επικοινωνία

  Πού θα μας βρείτε!X

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗKarate Shotokan - Α.Γ.Σ. ΜΕΓΑΣ
  Χίου 47Α
  153 43 - Αγ. Παρασκευή

  info@aikidojutaidokan.gr

  Αποστολή του μηνύματός σας. Παρακαλώ περιμένετε...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

 • English

Masters Bio

Σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο βιογραφικό των Πυλώνων των τεχνών που εξασκούμε.

AIKIDO

Yasuo Kobayashi – 8th dan Aikikai, Shihan

KobayashiΟ Shihan Yasuo Kobayashi γεννήθηκε στο Τόκιο, στις 20 Σεπτεμβρίου 1936 και εισήχθη στο Aikikai Hombu Dojo ως uchideshi (εσώκλειστος μαθητής) υπό τον ιδρυτή του Αϊκίντο Morihei Ueshiba το 1954. Το 1969, ίδρυσε το δικό του dojo στην Kodaira. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τους σύλλογους Αϊκίντο στο Meiji πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Saitama, και στο Πανεπιστήμιο Τόκιο Economics. Ο ίδιος καλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα να διδάξει στο εξωτερικό, στην Ταϊβάν, Φινλανδία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά (Calgary), στα Nishida Dojo και Shikanai Dojo στη Βραζιλία, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Εώς τον Ιανουάριο του 2003 υπάρχουν 120 ομάδες που εποπτεύονται απευθείας ή συνδέονται πιο χαλαρά με την οργάνωση Aikido Kobayashi Dojo. Για τις προσπάθειές του να εξαπλωθεί το Αϊκίντο μεταξύ των λαών, το Kobayashi Dojo έλαβε οργανωτικό βραβείο αριστείας από το Ιαπωνικό Συμβούλιο Πολεμικών Δρόμων το 1987.

Ο ίδιος διατηρεί την κατοικία του στο dojo του στην Kodaira, Τόκιο.

Ο Kobayashi Shihan κατέχει τον βαθμό του 8ου Dan Aikikai.

http://www.kobayashi-dojo.com

 

Urban Aldenklint – 7th dan Aikikai, Shihan

UrbanΟ Shihan Urban Aldenklint γεννήθηκε το 1954. Άρχισε την εξάσκησή του στο Aikido το 1977 στο Nakaima Aikido Club. Ξεκίνησε σαν εκπαιδευόμενος των Ichimura Sensei και Igarashi Sensei. Το 1980 πάει για περίπου έναν χρόνο στην Ιαπωνία για κατάρτιση.

Μετά την επιστροφή του, το 1981, ίδρυσε το Urban and Ulf Linde Club αξιοποιώντας την εμπειρία του στο Aikido Kobayashi Dojo και στο Aikikai Hombu Dojo προκειμένου να αναπτύξει όλα όσα είχε αποκομίσει.

Ο Urban έχει ταξιδέψει και εκπαιδευτεί εκτενώς στο εξωτερικό έχοντας αποκτήσει επαφές σε όλο τον κόσμο. Είναι ο πρόεδρος και επικεφαλής εκπαιδευτής του Iyasaka Aikidoklubb, σύλλογο τον οποίο διευθύνει στην Σουηδία.

Ο Urban Shihan κατέχει τον βαθμό του 7ου Dan Aikikai.

http://iyasaka.se/

COPYRIGHT ©AiKiDoJuTaiDoKan 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY Jutaidokan youtube facebook